Nettkroken AS
Org.nr: NO 981 044 711 MVA
Adresse:
Verksvegen 9 A, 4735 Evje
E-post:
post@nettkroken.no
Telefon: 88 00 44 80
Telefaks: 88 00 44 81
Web og e-post

Web-område og e-post
Alle som vil være seriøst representert på Internett trenger eget domenenavn. I tillegg til domene må en ha fysisk plassering for web-område og e-post adresser. Nettkroken har lang erfaring med å tilby dette, og har løsninger som passer for de fleste.

Virus skanning
Virus kommer ofte med e-post, og blir både flere og mer avanserte. Nettkroken har derfor etablert et tilbud med skanning av e-post før den blir levert til den enkelte mottaker. Vedlegg med virus blir da fjernet, og mottaker og avsender vil få melding om dette.

Domener
Det er Norid som tar seg av registrering av domener. Norid står for Norsk registreringstjeneste for Internett domenenavn og er en tjeneste som drives av UNINETTs datterselskap UNINETT Norid AS. Norid administrerer registreringen av domenenavn under toppnivådomenet .no, og alle søknader om domenenavn under .no havner dermed hos dem.

Dersom du vil vite mer om domener se Norids veiviser.

Norid tar ikke imot søknader om domenenavn direkte. Alle søknader må sendes inn via en registrar. Nettkroken er en registrar hos Norid. For å bestille et domene må en lage en Egenerklæring og sende denne til post@nettkroken.no.

Det er viktig at en følger navnepolitikken som gjelder for .no domener.

Eier av et domene er ansvarlig for at kontaktinformasjonen er rett. Dersom denne må endres send e-post til post@nettkroken.no med den oppdaterte informasjonen. Nettkroken vil så endre dette hos Norid.

Valid CSS! Valid HTML 4.01 Transitional